Platnost příspěvku skončila 22. 4. 2020!
22. 4. 2020, 8:30 - 13:30
VŠB – TU Ostrava, Nová aula, NA 2
Seminář se zabývá tématem kvality potravin a klamáním spotřebitele, které zajímá asi každého spotřebitele. Proto doufáme, že seminář osloví široké spektrum zájemců.
V průběhu semináře se budeme zabývat následujícími tématy:
- Zajímá vás, co jíte a jaké potraviny si vlastně kupujete?
- Víte, s jakými falšovanými potravinami se můžete v obchodech setkat a čemu se při nákupu vyhnout?
- Mohou falšované potraviny ohrozit naše zdraví?
- Znáte historii potravinářských podvodů?
- Chrání nás spotřebitele legislativa EU a ČR a jak je to s dvojí kvalitou potravin?
- Co to vlastně je BIO?
- Hrozí nám falšování i u biopotravin?
OBSAH SEMINÁŘE A PROGRAM:
8:30 – 9:00
Prezence
9.00 – 13.00
KVALITA POTRAVIN A KLAMÁNÍ SPOTŘEBITELE
Dr. Ing. Leona Petrová, členka Klubu manažerek, auditorka bezpečnosti potravin a lektorka ČSJ a firmy 1. VOX
13:00 – 13:30
Diskuse a závěr
Přihlášku zašlete do 15.4.2020 na adresu:
Celbel@telecom.cz smolikova@csq.cz
nebo použijte E-shop http://www.csq.cz/seminare-a-konference







