Přeskočit na hlavní obsah
Přeskočit hlavičku

Seminář "Kvalita potravin a klamání spotřebitele"

Katedra managementu kvality ve spolupráci s pobočkou Ostrava České společnosti pro jakost pořádá seminář "Kvalita potravin a klamání spotřebitele", jež je určen širokému spektru zájemců a bude se zabývat následujícícmi tématy:

  • Zajímá vás, co jíte a jaké potraviny si vlastně kupujete?
  • Víte, s jakými falšovanými potravinami se můžete v obchodech setkat a čemu se při nákupu vyhnout?
  • Mohou falšované potraviny ohrozit naše zdraví?
  • Znáte historii potravinářských podvodů?
  • Chrání nás spotřebitele legislativa EU a ČR a jak je to s dvojí kvalitou potravin?
  • Co to vlastně je BIO?
  • Hrozí nám falšování i u biopotravin?

Termín konání: 22. dubna 2020
Místo konání: VŠB – Technická univerzita Ostrava, Nová aula, NA 2, 17. listopadu 15, Ostrava - Poruba
Odborní garanti:
Ing. Dagmar Dreiseitelová, Ph.D., předsedkyně pobočky Ostrava České  společnosti pro jakost, tel. č. 604 226 597
prof. Ing. Jiří Plura, CSc., vedoucí Katedry managementu kvality, Fakulta materiálově-technologická VŠB-TU Ostrava

Podrobné informace o programu a přihláška jsou uvedeny v přiložené pozvánce: Pozvánka