Přeskočit na hlavní obsah
Přeskočit hlavičku
Platnost příspěvku skončila 22. 4. 2020!

Kvalita potravin a klamání spotřebitele

 22. 4. 2020, 8:30 - 13:30
 VŠB – TU Ostrava, Nová aula, NA 2
Seminář se zabývá tématem kvality potravin a klamáním spotřebitele, které zajímá asi každého spotřebitele. Proto doufáme, že seminář osloví široké spektrum zájemců.

V průběhu semináře se budeme zabývat následujícími tématy:

  • Zajímá vás, co jíte a jaké potraviny si vlastně kupujete?
  • Víte, s jakými falšovanými potravinami se můžete v obchodech setkat a čemu se při nákupu vyhnout?
  • Mohou falšované potraviny ohrozit naše zdraví?
  • Znáte historii potravinářských podvodů?
  • Chrání nás spotřebitele legislativa EU a ČR a jak je to s dvojí kvalitou potravin?
  • Co to vlastně je BIO?
  • Hrozí nám falšování i u biopotravin?

 

OBSAH SEMINÁŘE A PROGRAM:

8:30 – 9:00
Prezence


9.00 – 13.00
KVALITA POTRAVIN A KLAMÁNÍ SPOTŘEBITELE

Dr. Ing. Leona Petrová, členka Klubu manažerek, auditorka bezpečnosti potravin a lektorka ČSJ a firmy 1. VOX


13:00 – 13:30
Diskuse a závěr

 

Přihlášku zašlete do 15.4.2020 na adresu:
Celbel@telecom.cz smolikova@csq.cz

nebo použijte E-shop http://www.csq.cz/seminare-a-konference

  49.830799N; 18.162804E
Vloženo: 13. 2. 2020
Kategorie:  Chystané akce
Útvar: 639 - Katedra managementu kvality
Kontaktní osoby:  Renata Zavadilová
Externí kontaktní osoby : Čestmír Elbel, celbel@telecom.cz, tel: 606700683
Garantující útvary:  639 - Katedra managementu kvality
Zpět